Hjärnan tom på rubriker

Hej hopp!
Hann inte blogga igår, jag, Tea och Simon drog till vallgraven och åkte pulka ;D Sedan stack jag och Tea hem till henne, sen kom mamma och skulle dricka glögg med Ulrika och hennes kompis. Vi kom hem kl 20.00, and then I was tired! Så det blev inget igår ;3 Men idag har jag väl vart i skolan, hade 2 lektioner biologi med 20 minuters rast i mellan ._. tråkigt, jag vet. Men sedan så gick jag och Tea hem, och efter maten åkte vi till Hansa City för att kolla på skidor och överdragsbyxor. Usch, jag gillar verkligen inte att ha på mig det :[ Det är så himla obehagligt! Men hellre att gå runt och se ut som en fet pingvin än att frysa ;) Haha! Men just nu sitter jag och lyssnar på spotify, Tove Styrke - Million Pieces. Den är så himla bra ;'D Och så sitter jag och pratar med min söta vän på stallet.se 8D Sedan i morgon vet jag inte riktigt vad som händer, klassen ska ha drop in fika, så jag och min familj ska gå dit :) Vi har bakat smarrig äppelkaka i hemkunskapen, det blir mysigt!
Kommer verkligen inte på något mer att skriva, men glad 1:a advent (även om det var igår ;P)

Snöigt värre!

Hej igen! Nu har jag precis kommit hem från farmor & farfar. Jag & Saga hade det jättemysigt!
Vi har lekt och lekt och lekt med Truls, vi har varit på julmarknad och köpt julklappar (skriver om det längre ner), sett på film och så har jag ju varit i stallet :'D Och det har lyckats att snöa nästan hela tiden!

Först på fredagen så drog ju jag och Tove till stallet. På vägen plockade vi upp Carin. I stallen var det verkligen svinkallt, jag frös häcken av mig ;p Vi skulle ju rida barbacka och julpynta, så jag hängde ju upp mina knäckebröd, men ett av knäckebröden fick inte vara pynt länge. Poesis fel .. Haha! Jo, men sen när vi red så red jag det lilla lilla stoet Kalas som jag inte har ridit på ungefär 3½ år, så det var verkligen jättemysigt! Dagen efter så skulle jag ju på lektion igen, så det var bara hopp i ridkläderna igen och sticka till stallet! Jag och Tove fick en väldigt bra idé, vi tänkte att vi kunde rida barbacka hela lektionen! Och vet ni vad, det gjorde vi :3 Då red jag en stor mörkbrunt sto med en bred lykta som är unghäst och heter Delfin. Henne är ag väldigt sugen på att börja lära känna bättre och utvecklas med, som tur är så ska jag rida henne nästa gång med :')
Jo, men senare på dagen skulle jag, farmor & Saga till julmarknaden ju, jag går på den varje år, och hittar alltid massa roliga och söta saker att köpa! Dessvärre är dom alltid så himla dyra.. I år blev det bara ett knäck-äpple, stentomte till pappa på julafton och havtornsmarmelad till mamma på julafton :) Till vänner och kusiner hittade jag ingenting där, men jag och Tea ska ju till stan typ nästa helg, och där brukar det vara något billigare, haha!

Just nu är det rejält snöigt och tråkigt ;(
Men jag och mamma har planer på att baka lussekatter senare, så det blir väl roligare då :) Jag som älskar att baka! 8D

Ungefär så här ser det ut i hela kalmar ;p


Kram Signe!

Hej där ute i kylan! ;3

Tjo! Idag har det varit rejält kallt! Det har snöat och blåst och snöat och blåst och snöat och blåst och.. Ja, ni fattar nog poängen ;p Men det har verkligen varit riktigt skitväder! Blää!
Efter skolan så gick jag hem med Tea, vi höll på att frysa häcken av oss, gick hem och drack varm choklad *beroende* sedan gick vi upp till den bärbara datorn och började spela ett häst-dataspel. Riktigt kul! Jag har haft det spelet i ca 3 år och aldrig förstått hur man gör, men tackvare Tea har jag nu lärt mig :) Ett stort ♥ och ett tack till henne! :*
Vi satt väl i 1-2 timmar och spelade, och det var verkligen helt beroendeframkallande! Så det är absolut ett spel att rekomendera! Spelet heter My Pony Stables och finns väl säkert på någon Game-butik.

Just nu gör jag väl inte så mycket, sitter och smörjer in mina supertorra läppar med bi-vax ;) Haha OwO

Känner även att jag är riktigt trött, trots att klockan bara är 19.30, man kanske blir tröttare av kylan?
Hittade även en bild på Truls i datorn :]

Min sötis ♥

Vi hörs // Signe 8D




Tjo! :]

Hejsan igen! Tilda har precis åkt hem. Jag har inte jättekul, är inne lite på stallet.se, och hör på TV:n, haha!
Ska fixa lite med engelska läxan också, har gjort ungefär halva ;) Men det är en enkel läxa, så det är inga problem!

Haha, nu när man har börjat att blogga känns det svårt att komma på något att blogga om, jag läser ibland mina  kompisars bloggar, då dom skriver ''Har inte mer om att blogga nu så hejdå'' och jag har alltid tyckt att någonting finns det väl att blogga om? But now I know the true x)

Jag kan berätta att på fredag sticker mina föräldrar till Malmö, så jag och min lillasyster ska sova över hos farmor & farfar och leka med deras valp Truls! Det blir ju trevligt! :D Eller jag vet knappt om man kan kalla honom valp, han är 6 månader, så tonåring? Haha! I alla fall ska jag även till stallet på fredag och julpynta både i stallet och kanske en häst ;p Någon som har förslag till julpynt? Har kanske en idé, vira rött band runt ett stort och runt julknäcke med hål i mitten och pilla in granris. Vad tror ni om det? Och fläta in glitter i manen. Blir det juligt nog?

Nej, nu ska jag fixa med läxan, så slutar nu :) Får se om jag hinner blogg imorgon ;]

Kram!

Harry Liten bild på en annan hund som jag känner. Namnet är Harry <3

Hej ;3

Hejsan, har haft extremt dålig uppdatering! Typ i 2 månader. Hehehe.. Anledningen till detta är att jag har glömt mitt lösenord and that's it. Men nu ska jag förhoppnings börja blogga igen, som ett litet kul tidsfördriv ;p Idag har jag vart i skolan, gick segt .. Men jag klarade det iaf x) Sen i det hemska vädret gick jag och Tilda hem. Vi har gjort varm choklad, exprimenterat och hällt i chokladglass. Smakar helt okej *-* Extra mycket choklad bara. Haha! Har inget mer just nu, kanske blir det ett inlägg senare ikväll :3
Hörs! // Signe

RSS 2.0