Det här..

..måste vara världens kortaste blogginlägg. I häv bååring.

Första bilden på mig.

Som rubriken lyder. Ny dator, ny webcam xdsigne
I
gga att jag ser en aningens drogad ut. Och nej, min webcam är inte världens bästa. hahah!

Inviger nya datorn. ♥ ☺

Fick en försenad oväntad julklapp av mamma och pappa igår. En ny dator! ;''D Den står på mitt nya skrivbord. HAHA. Mitt rum är helt förändrat. Härligt! Och så är det inte lika stökigt längre. Jätteskönt! ♥ Idag så kommer mormor och morfar, så nu får vi ännu ett lass julklappar till, höhöh! Har ingenting mer intressant att säga nu, syns och hörs! ☻

Igår + Idag ;D

Hejsan! Igår vart jag på stalldag på Himlbacken. c: Hade lsklingsDelfin, hon gjorde fina framsteg. ;D Gick perfa på '8:an' i mitten, tihihi. ♥ Efter ridningen skulle vi fika, höhöh, jag och Tove bara dampade liiiiite. HAHAHAHAHAHAHAH LOOOL! Jag, Tove, Wideqvistan, Kajsa, Anna, Alice, Hilda och Malin fick skrattfebern, hahah!
*Tove; SAFFFFFFRANNNNNSSKOORPPPPA!!!!!!* HAHAHAHAHAHAHAHAH! XD
Sedan skulle vi åka på hästarnas täcken ut på stallplanen där Emma nödvändigtvis skulle fota oss och våra hästar, haha! Jag och Malin skulle hjälpas åt när Malin skulle komma upp på Leon. HAHAHA dt gick ju sådär.. Lol på oss. Hursomhelst så var det en toppendag, tack alla tjejer och hästar som gjorde min dag den dagen. ♥

Idag: Har jag varit hos Tea. Vi har bytt mobiler, vart på biblan och spelat TV-spel. (: Just nu sitter jag i soffan och trökar, har just ätit. (; Kommer inte på mer att skriva, bye ufosar. ♥

Bara för att jag har tråkigt.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Japp.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Yes.
4. Vad åt du senast? En special K flinga. xd
5. Har du fått någon komplimang idag? Nope. :c
6. Har du varit med i en rättegång? Nej öfc! LOL!
7. Är du polare med grannarna? Aopp.
8. Vilka språk pratar din mamma? Swediiish!
9. Vilka länder har du bott i? Sverige, och i Italien i typ 5 månader! HAHA.
10. Senaste piercingen? In my öra.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Förra lördagen. ;3
12. Gay? Fuck u.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Nej?
14. Har du äggat någon? Nej.
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nej.
17. Har du varit på stranden? Många gånger.
18. Har du haft en stalker? Nej.
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Jao.
20. Hur bra är din syn? Goody.
21. Har du varit på ett party? Nej. Jo, det är klart att jag har!
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Om hajarna var vegetarianer!
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din syster? Intresseklubben antecknar.
24. Har du varit utomlands? Yes box! ;D
25. Har du sett din bästa vän naken? Fuck u.
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Det när jag och Whirlwind gifter oss. Delfin är brudtärna.
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Nä, dom skulle bli jätteglada! Vad tror du? -.-'
28. Var är dina syskon just nu? Hos kompis. :D
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Att jag dog..? Sedan blev jag ett spöke och åkte till sjukhuset och blev 'upplivad' igen. XD
32. Vad ska du göra i helgen? Kanske leka med photoshop?
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? - Raderat.
34. När var du riktigt sjuk senast? En vecka sedan. Spysjuk. ;c
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Calle Kristiansson. 8D
36. Vad finns i din bakficka? I don't häv äny bakficka ån maj trausärs.
37. Har du färglinser? Neej!
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov.
39. Vad är det första du gör på morgonen? Slår upp ögonlocken.
40. Vad ska du göra efter det här? Inte den blekaste aning.



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR BLOGGLÄSARE!
J
ag kan inte förstå att det är julafton idag. Det är så himla underbart! Vi har ätit julmat, sett på Kalle och öppnat julklappar. (: Nu ska det börja bakas cupcakes i huset, riktigt längesedan jag gjorde det, har nämnligen fått jättefina cupcakeformar från Lagerhaus och en 'spritsgrejj' som man kan spruta på te.x glasyren på cupcaksen. Underbart om ni frågar mig. Enda minuset med dagen är att farmor & farfar & Truls inte kunde komma. :c Det var för mycket snö. Men dom kommer i morgon, så vi får lite klappar då, och så äter vi en jul lunch med dom. Och innan nyår så kommer mormor och morfar ner, så då kommer vi få lite klappisar av dom också, hahah! Vi får lite julklappar hela tiden tycker jag. XD Just nu är det bara jag och lillasyster Saga hemma, för mamma och pappa är på sjukhuset. Pappas kompis Per har en lunga som har kolapsat, så han ligger på sjukhus över julen, stackarn. ;c Så dom är och muntrar upp honom med julgodis. ;D Hmm.. Har bara en sak till att säga, saknar er Kikki och Gösta! (CT, om du läser, så säg inget HAHAHAH LOL XD)
Kram Signe! ♥

JULLOV! :''D ♥

ÅH SÅ HIMLA FUCKIN' SKÖNT ATT DET ÄR JUUUULLOOOOV!
Ja, som ni nog har förstått så är det jullov. Vi hade avslutning, sköng, sedan stack jag och τea hem till henne. Hon fick 2 små julklappar, det var en supersöt tandborsthållare med en rosa björn på. (: Och ett doftljus med lakrits doft. :D Sedan skulle hon köpa till mig, och jag fick gå in på Dillbergs mitt i mot. Jag fick ett stoort suddigummi som det stod Delete på, ett örongott där det står 'Här vilar världens bästa kompis' och en söt tablettask med små frukttuggisar. 8''D τack τea, älskar dig. ♥ τea och jag gjorde även en väldigt superhemlig sak som vi inte berättar för någon! *Cτ, du vet vad jag menar* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Kram Signe! (:

Vart sjuk ;c

Hej. Min helg har varit både kul och tråkig. Först på lördagmorgonen så stack jag ju till stallet, det vart ju avslutning. Hade Delfinis. ;'D Iaf, så hade ju vattnet här i kalmar stängts av, så det blev ingen dusch för mig inte. :c Sedan kl 03.00 på natten till söndagen så gick jag upp och spydde. Usch fyfn vad hemskt det är att kräkas. Dessutom så vart det ju på natten, och jag sov bara i ca en timme till den natten. Sedan på morgcembernen skulle jag ner och försöka äta frukost, och när jag vart i trappen påväg ner, så hör jag en röst ''Signe'', det är lillayster Saga, jag blir livrädd och chockad, och gissa vad som händer? Jo, kräket kommer upp i halsen och ut i trappan. Sedan låg jag typ hela dagen i soffan och sov lite och så. Åt ingenting den dagen, drack bara vatten. Humhum, blä vad det är tråkigt. Och sedan idag, måndag, så fick jag inte gå till skolan, det får man inte efter att ha kräkts 24 timmar innan, men idag har jag bara försökt att äta och ta det lugnt.
Från det ena till det andra, nu är det den 20:e december, 4 dagar kvar till julafton! :D Längtar så himla mycket till Kalle Anka, Piff & Puff, Långben, Pluto, Musse, Benjamin och paraparaparaparaparaparadia-fågeln! HAHAHAHAHAHAH. Jo, jo, nu har jag en riktigt söt video till er också, ett litet sötigt barn som sjunger 'Hey Jude' av The Beatels. :') Himla sött faktiskt!

Kram Signe. ;3

FJORTIS.


HAHAHAH xd Fn vad jag älskar ica-reklamerna! Jerry är bara såå söt ♥

Simon's Cat. LOVE! xd


Oh, the shark has pretty teeth, dear..

.. And he shows 'em, pearly white. Just a jack knife has Macheath, dear. And he keeps it, keeps it way out of sight

Mack The Knife sitter jag och sjunger på. Oldie Goldie, you know. Härlig låt måste man säga. x3 Lyssnar på den om och om igen. HAHAH, ja, jag vet, jag är failad ibland.
Idag har jag varit i skolan, vi har ätit julbord. (: Gott enligt mig, men tyvärr äter jag bara köttbullar, potatis och lite lite lax. Haha! Och så tappade man lite aptiten när det låg ett riktigt grishuvud på ett av borden. Och man höll på att spy när man gick bakom och såg allt äckligt inuti huvudet. Blä enligt mig.
Nu är det ju bara 8 dagar och 5 timmar kvar till julafton. Vad önskar ni er i julklapp?
aa

Förlåt..

för jordens absolut sämsta uppdatering! Har verkligen inte orkat, men har dessvärre ingenting att blogga om. :c Just nu sitter jag och lyssnar på spotify, Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut. Den är så himla fin. Hmm.. har faktiskt inte mycket att blogga om, så får man sitta och filosofera i bloggarna? Eller är det tråkigt att läsa om? Har själv inte sett särskildt många som gör det, så jag vet inte. x3 Eller kanske skulle man ha en frågestund? Ni får kommentera och säga vad ni tycker. :3 Ska göra min läxa nu, hejdå sötisar!


Lyssnar på spotify..

är inte det nästan det bästa som finns?
Hursom helst så har jag för längesedan kommit hem från skolan, vi slutade 13.30 :3
Sedan gick jag hem och lyssnade på spotify, nu har jag suttit och kluddrat i paint och vart på stallet.se :)

Har inte mycket mer att säga, det blev ett kort inlägg ;P




Hejhej 8D

Ciao Bella!
Idag har jag vart i skolan, vi har fixat inför drop in fikat :] äppelkaka, pepparkakor och chokladbollar som Agnes har gjort. Vad tror ni om det? Själv tror jag att det blir toppen härligt! Sista lektionen skulle vi haft idrott, men vi har ju sådan tur att våran skola ligger så nära en pulkabacke, så vi gick dit istället! ;D Jag och Beata körde störtlopp, och jag ''råkade'' göra en lite för snäv sväng, så vi höll på att dö! Av skratt.. HAHA x'') Sedan gick jag hem och drogs som en magnet till datorn. Ovanligt? Nej ;p

Idag är det ju 1:a december, det känns så roligt! 23 dagar kvar till julafton! Vad har ni önskat er i julklapp? Och så undrar jag vad ni tyckte om Hotell Gyllene Knorren? Själv tyckte jag att den var lite gullig :3 Och så gillar jag att kolla vad som ligger i våran stoora julkalender av tyg som vi har köpt på Lagerhaus. Det är verkligen en av sveriges bästa affärer!
Nu kommer jag inte på mycket mer att skriva.. Slutar väl här då!

RSS 2.0